Priprava na tek

Tek je eden izmed bolj popularnih športov s katerim se v različnih oblikah sreča skoraj vsak. Njegova dostopnost in učinkovitost pri ohranjanju zdravja sta dva izmed mnogih razlogov, ki podpirata njegovo priljubljenost. Kljub temu, pa so tekaški začetki lahko zelo naporni ali celo boleči. Izbira primerne podlage, razdalje, hitrosti in pravilne tehnike teka so pomembne pri začetnikih in bolj izkušenih tekačih, če želijo kar se da učinkovit, udoben in zdrav tek. Delavnica je praktično izobraževalne narave, kjer boste spoznali podporne krepilne in raztezne vaje, pravilno tehniko teka, različne vrste treningov in načine s katerimi lahko vrednotimo intenzivnost. S pomočjo naučenega boste tekli bolje, predvsem pa varno. Najbolj motiviranim bomo financirali prijavnino na Blejski nočni tek ali Bovški maraton.

Delavnica je za študente in zaposlene na UP brezplačna. Zaradi zagotavljanja kakovosti vadbe je število vadečih omejeno na 10 oseb!
S prijavo na prvo srečanje, se prijavljate na vseh 5 izvedb delavnice!

S seboj bodo udeleženci morali imeti vremenu primerna športna oblačila in tekaško obutev. Obiskovanje delavnice je na lastno odgovornost.

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!