Pogosta vprašanja

Kaj vse potrebujem za udeležbo na aktivnostih ŠportUP?

Za udeležbo moraš biti študent Univerze na Primorskem in imeti veljavno študentsko izkaznico. Udeležba na rekreaciji je možna le s primerno športno opremo in čistimi športnimi copati. Več informacij o tem, kaj potrebuješ za udeležbo na posamezni aktivnosti ali dogodku, lahko izveš tako, da izbereš aktivnost v urniku ali izbereš eno izmed ikon.

Kje bosta potekala rekreacija in dogodki ŠportUP?

Rekreacija se bo odvijala na večih lokacijah v Kopru. Dogodki se bodo odvijali tako v Kopru in na drugih lokacijah. Vse lokacije so označene na zemljevidu in prikazane tudi ob izbiri aktivnosti v urniku.

Kako bo ŠportUP preverjal, da sem študent Univerze na Primorskem?

Na vseh aktivnostih in dogodkih so prisotni naši evidenterji, ki vam poskenirajo študentsko izkaznico – zbiramo le vaše vpisne številke, s čimer dokazujete, da ste študent/ka.

Ali se moram na katero izmed aktivnosti predhodno prijaviti?

Predhodna prijava je potrebna le pri nekaterih organiziranih aktivnostih. To je potrebno storiti zaradi rezervacij, avtobusnega prevoza, omejitev prostorov in drugih razlogov organizacijske narave. Če je za udeležbo na aktivnosti potrebna predhodna prijava, bo to navedeno v opisu aktivnosti.

Kako se prijavim na aktivnost, za katero je potrebna predhodna prijava?

Do obrazca za prijavo dostopaš z izbiro aktivnosti v urniku. Poleg prijavnega obrazca bo navedeno tudi število razpoložljivih mest in koliko časa pred aktivnostjo se je nanjo potrebno prijaviti.

Na koga se lahko obrnem, če potrebujem več informacij o aktivnosti?

Predlagamo, da nam napišeš sporočilo prek kontaktnega obrazca ali prek elektronske pošte na naslov info@sportup.si.

Ali se lahko udeležim študentske rekreacije, če sem Erasmus+ izmenjalni študent?

Da, vsa študentska rekreacija in ostale aktivnosti, ki so del ŠportUP, so vam na voljo. Za udeležbo potrebujete veljavno študentsko izkaznico.

Kako se odjavim od vabde, na katero sem se prijavil/a?

Odjavite se tako, da na potrditvenem emailu dogodka kliknete na povezavo za preklic rezervacije in nato na spletni strani potrdite, da želite preklicati rezervacijo ali pa to sporočite na info@sportup.si – če je možno, storite to vsaj 1 dan pred vadbo, da se lahko prijavijo drugi.

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!