Datum

24 Okt 2023
Dogodek je minil!

Čas

20:00 - 21:00

Priprava na smučanje

Delavnica Priprava na smučanje je zasnovana kot celovit strnjen program, ki se osredotoča na varno in učinkovito pripravo smučarjev na zimsko sezono. Sestavljena je iz dveh srečanj, pri čemer prvo srečanje zajema teoretično predavanje, kjer udeleženci pridobijo temeljno znanje o pravilni tehniki smučanja, pomembnosti pravilnega opremljanja ter različnih oblikah vadbe, ki se uporabljajo v procesu prirpave na smučanje. Drugo srečanje je praktično usmerjeno, odvija se v telovadnici, kjer se udeleženci pod strokovnim nadzorom kineziologa naučijo izvajati vaje za krepitev mišic, izboljšanje ravnotežja, koordinacije in razvijanje specifične smučarske kondicije. Preko učenja ustreznega stopnjevanja vaj udeleženci spoznajo pravilne izvedbe gibanj, kar pripomore k izboljšanju smučarske tehnike in zmanjšanju tveganja za poškodbe.

Namen delavnice je, da se udeleženci naučijo varnega in učinkovitega pristopa k lastni pripravi na smučanje in je torej predvsem poučne narave.

Delavnica bo potekala v slovenskem jeziku. Za udeležbo je potrebna prijava, saj je število mest zaradi zagotavljanja kvalitete delavnice in prostorskih omejitev fitnesa omejeno na 10.

V kolikor bo veliko interesa, bomo delavnico ponovili v novembru.

S prijavo na teoretični del, ki bo potekal v torek, 24.10.2023 ob 20:00, se zavežete k obisku praktičnega dela delavnice, ki bo potekal v sredo, 25.10.2023 ob 19:00

Teoretični del bo potekal na daljavo preko sistema ZOOM – prijavljeni boste preko e-pošte prejeli povezavo in geslo na dan pred srečanjem.

Praktični del bo potekal v UP Fitnes galeriji, v centru Kopra (Izolska vrata 2a, 6000 Koper). Galerija je del univerzitetne telovadnice, ki se nahaja tik ob UP FM.

Prijavni obrazec najdete spodaj.

Praktičnega dela delavnice se udeležujete na lastno odgovornost.

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!