Vadbeni poligon na prostem – Livade

Jun 4, 2024 | Novice

Vsklopu projekta GDI UP smo ob kampusu Livade 1.0 postavili vadbeni poligon na prostem. Gre za zadnjo v vrsti pridobitev, ki jih je omogočil projekt GDI UP – omenimo lahko še Fitnes galerijo in zdrave kotičke.

Poligon zajema bradjo, navpišni in horizontalni letvenik in drogove na različnih višinah. Za varnost vseh vadečih smo poskrbeli s certificirano gumirano podlogo, ki je narejena tako, da omogoča tudi rast trave za lepši izgled poligona, ki je postavljen na travniku pred objektom.

Za namen promocije poligona smo v sredo, 29. 5. 2024 organizirali tekmovanje v vzgibih za moške in vesi v zgibi za ženske. Čestitamo vsem študentom, študentkam in zaposlenim, ki ste se nam pridružili in preizkusili svojo moč v našem izzivu!

Poligon je namenjen vsem mimoidočim, s čimer upamo, da bo služil tudi kot stična točka med Univerzo in lokalnim okoljem.

V poletnih mesecih bomo poligon oplemenitili z infografičnimi vsebinami, ki bodo vadečim prikazale primere vaj in stopnjevanja ter primere treningov.

Projekt GDI UP sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visokošolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v Družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod.

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!