Spremembe zaradi novih ukrepov!

Okt 16, 2020 | Novice

Zaradi novo sprejetih ukrepov bo v prihodnjem tednu (od 19.10.2020 dalje) prišlo do sprememb v urniku vadb!

Srednja tehniška šola (STŠ Koper) se zaradi novih ukrepov zapira in s tem se vsa rekreacija na tej lokaciji do nadaljnjega zaključi! Po jesenskih počitnicah bomo izvedeli kdaj bomo lahko ponovno začeli z dvoranskimi športi na STŠ, do takrat vas prosimo za potrpljenje in razumevanje.

Na osnovni šoli Koper (OŠ Koper) bodo aktivnosti potekale normalno, le število udeležencev bo zmanjšano na 9 vadečih + vaditelj. Prijavljeni boste obveščeni preko e-pošte, zato vas prosimo, da spremljate in pozorno berite naša obvestila.

Olimpijski bazen Koper bo obratoval po že ustaljenem režimu – potrebno je nošenje mask, sušilci las niso dovoljeni. Rekreativno plavanje torej ostaja enako: ob torkih in četrtkih med 6:00 in 8:00 zjutraj.

Lesport center športa Koper vadba Joge&Pilatesa zaenkrat poteka po ustaljenih omejitvah – 9 obiskovalcev + vaditelj z ustrezno medsebojno razdaljo. Sproti bomo prijavljene obveščali po e-pošti, zato redno spremljajte obvestila.

Nogomet na umetni travi v športnem parku Bonifika bo potekal nemoteno! V oktobru bosta izpeljana še 2 termina (19.10. in 26.10.2020) – nato se nadaljuje naslednje leto v aprilu. Prijave niso potrebne, priporočamo pa primerno obutev – zaradi vlage lahko v dvoranskih nogometnih čevljih drsi.

Ostanite zdravi in aktivni!

Ekipa Šport UP

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!