Izbirni predmet Skrb za lastno zdravje – ključne informacije

Okt 19, 2023 | Novice

Pozdravljeni,

Z udeležbo Šport UP dejavnosti lahko začnete opravljati terenske vaje.


Ure prisotnosti pridobite z aktivno udeležbo Šport UP dejavnosti. Urnik najdete na spletni strani sportup.si. Na vodene vadbe in enkratne dogodke se je potrebno predhodno prijaviti.

Prijavite se na vsako posamično srečanje ločeno (do 30 dni vnaprej). Ob prijavi prejmete mail, ki vsebuje povezavo za odjavo od aktivnosti. Poskrbite, da v prijavni obrazec vpišete pravilni mail. V primeru težav se obrnite na info@sportup.si.

Ob pristopu na dejavnost morate poskrbeti, da vas oseba, ki na lokaciji skrbi za evidenco (vaditelj ali študent evidenter), evidentira in s tem potrdi vašo prisotnost. Ob pristopu osebi omenite, da se udeležujete v sklopu izbirnega predmeta!

Skupno se morate udeležiti 60 ur dejavnosti (terenske vaje) in 6 ur seminarjev.

Od tega vsaj 20 ur vodenih vadb in vsaj 20 ur rekreacije.
Specifična aktivnost vam prinese različno količino ur ob posamičnem obisku. Oglejte si spodnjo sliko za dodatne informacije. Barvni kvadratek predstavlja število ur, ki vam jo prinese posamezen obisk aktivnosti.

Seminarji potekajo v drugem semestru in so obvezni. Študenti ne boste pisali seminarskih nalog, potrebna je le aktivna udeležba seminarjev.

Pogoj za pristop k izpitu je prisotnost na seminarjih in opravljenih 60 ur terenskih vaj. Izpitni roki bodo v juniju in avgustu.

Postopek evidentiranja:
– na začetku aktivnosti pristopite k Šport UP osebju in se predstavite,
– pokažite jim svojo študentsko izkaznico ali digitalno ID v aplikaciji Studo,
– omenite jim, da se udeležujete v sklopu izbirnega predmeta,
– osebje vnese vašo vpisno številko v aplikacijo in shrani vnos.

Vsak mesec naredimo izvoz podatkov in na e-učilnici objavimo informativni seznam o številu ur prisotnosti na terenskih vajah.

Športni pozdrav!
Ekipa Šport UP

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!