Datum

28 Mar 2022
Dogodek je minil!

Čas

17:00 - 18:30

Priprava na tek (Preparation for running)

28. 2. 2022Ponedeljek17:00
9. 3. 2022Sreda17:00
16. 3. 2022Sreda17:00
21. 3. 2022Ponedeljek17:00
28. 3. 2022Ponedeljek17:00

OBVESTILO prvi termin bo izveden v ponedeljek ali četrtek (originalno načrtovana sreda)! Po prijavi boste prejeli vabilo k izpolnjevanju obrazca, kjer lahko označite nadomestni termin, ki vam ustreza!

Izbira primerne podlage, razdalje, hitrosti in pravilne tehnike teka so pomembne pri začetnikih in bolj izkušenih tekačih, če želijo kar se da učinkovit, udoben in zdrav tek. Delavnica je praktično izobraževalne narave, kjer boste spoznali podporne krepilne in raztezne vaje, pravilno tehniko teka, različne vrste treningov in načine s katerimi lahko vrednotimo intenzivnost. S pomočjo naučenega boste tekli bolje, predvsem pa varno.

Delavnica je za študente in zaposlene na UP brezplačna. Zaradi zagotavljanja kakovosti vadbe je število vadečih omejeno na 15 oseb.

Prijava na delavnico vključuje tudi brezplačno prijavo na Istrski maraton, ki bo potekal 10. 4. 2022 (nedelja). 

POZOR!
S prijavo na delavnico se avtomatično prijavite na vseh 5 ponovitev delavnice – slednje se bodo navezovale in je zato priporočeno, da se udeležite vseh.

S seboj bodo udeleženci morali imeti vremenu primerna športna oblačila in tekaško obutev. Obiskovanje delavnice je na lastno odgovornost.


The workshop is of a practical and educational nature and will thus include strength exercises, mobility drills, and proper running technique lessons, all supported by different evaluation techniques. The key is to not only learn how to run better but also more safely.

The workshop is free of charge for all students of UP but the number of participants is limited to 15. It will be in Slovenian language.

In order to attend, you will need to sign up in advance on our page. All activities are attended at your own risk

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!