Datum

31 Jan 2023

Čas

06:30 - 07:30

Plavanje (Swimming)

Vstop v bazen je možen od 6:00 dalje – ob 6:30 pričnemo plavati in ob 7:30 zaključimo!

Na vadbo se lahko prijavite največ 30 dni vnaprej.

Plavanje je ena izmed redkih športnih dejavnosti, ki telo razbremeni siceršnjih obremenitev na sklepe, ki jih občutimo zaradi sile težnosti. Za razliko od večine aktivnosti plavanje istočasno obremenjuje mišice ramenskega obroča in mišice nog, ugodno pa vpliva tudi na zdravje srčno-žilnega sistema in medmišično koordinacijo, ki je za učinkovito plavanje zelo pomembna.

Plavanje vam bo na voljo na Olimpijskem bazenu Koper. Vstop je dovoljen v primerni plavalni opremi. Zaradi omejitev se bo izvajala le delavnica – Uvod v Šport. Število obiskovalcev je zato omejeno in za obisk je potrebna predhodna prijava!

ENG

You can sign-up up to 30 days in advance!

The entrance opens at 6:00 – we start swimming at 6:30 and finish at 7:30!
Swimming is a great form of recreational activities. It relieves our joints from the strain of gravity and simultaneously strengthens our shoulder and leg muscles while enhancing our cardio-vascular system.

Swimming will take place at the Olympic swimmig pool in Koper. Because of COVID restrictions only guided exercises will take place. The number of attendants is therefore limited – in order to attend, you have to sign-up in advance!


Prijavi se na dogodek

Na voljo vstopnice: 2

Vsa mesta so zasedena.
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!