Datum

27 Maj 2024
Dogodek je minil!

Čas

19:00 - 20:00

Funkcionalna vadba Portorož (Functional exercise Portorož)

Funkcionalna vadba je dinamična in celostna vodena skupinska vadba, katere namen je izboljšanje telesne pripravljenosti s pomočjo raznolikih vaj, ki so zasnovane za razvijanje moči, gibljivosti in stabilnosti. Pri funkcionalni vadbi se osredotočamo na gibanja, ki so del vsakdanjega življenja, kot so dvigovanje, potiskanje, vlečenje in upogibanje. To pomeni, da se udeleženci učijo izvajati vaje, ki simulirajo naravna gibanja in krepijo mišične skupine, ki so ključne za vsakodnevne aktivnosti.

Zaradi svoje prilagodljivosti je funkcionalna vadba primerna za vse starostne skupine in stopnje telesne pripravljenosti, saj se lahko prilagodi posameznikovim sposobnostim in ciljem. Ta vrsta vadbe je odlična izbira za tiste, ki želijo izboljšati svojo telesno moč, gibljivost in vzdržljivost na učinkovit in raznolik način.

Število mest je omejeno na 10, zato je potrebna predhodna prijava.

Vadba se izvaja v prostorih ŠD Portorož Korotan ob stavbi UP FTŠ.

ENG

Functional training is a dynamic and comprehensive guided group training, the purpose of which is to improve physical fitness with the help of various exercises designed to develop strength, mobility and stability. Functional training focuses on movements that are part of everyday life, such as lifting, pushing, pulling and bending. This means that participants learn to perform exercises that simulate natural movements and strengthen muscle groups that are crucial for everyday activities.

Due to its adaptability, functional training is suitable for all age groups and fitness levels, as it can be adapted to the individual’s abilities and goals. This type of exercise is an excellent choice for those who want to improve their physical strength, mobility and endurance in an effective and varied way.

Number of attendants is limited to 10, so you have to register ahead of time.

The course takes place in ŠD Portorož Korotan right next to the FTŠ building.

Aktivnosti se udeležujete na lastno odgovornost. You are attending the activity at your own risk.

Dostopnost
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Prijavite se na naš seznam prejemnikov e-novic in obvestil naše ekipe.

Uspešno ste se prijavili na naše novice!